IMAGE

Om oss

 

Behöver du navigera dig fram på arbetsmarknaden eller inom utbildningsvärlden för att hitta rätt jobb eller utbildning, men är osäker på hur du ska gå tillväga? Det är här Sandheere - Rusta och matcha kommer in i bilden.

 

Vi förstår att det kan vara svårt att navigera i arbetsmarknaden eller utbildningsvärlden, och att det kan vara svårt att identifiera vad som passar just dig. Det är därför vi finns här för att stötta dig på din resa. Med över 10.000 framgångsrika kandidater sedan 2015 har vi bevisat vår förmåga att hjälpa människor att hitta rätt plats.

 

Vi är specialister på att rusta upp individer och matcha dem med rätt arbetsplats eller utbildningsprogram. Genom personlig och individanpassad stöttning kan vi hjälpa dig att identifiera dina styrkor och intressen, och matcha dig med rätt arbetsgivare eller studier. Vi brinner för att varje person ska hitta sin plats på arbetsmarknaden eller studiesfären varje år.

 

Våra handledare är professionella, erfarna och dedikerade samt erbjuder vi stöttning på flera språk såsom Engelska, Arabiska, Somaliska m.m. Vi finns just nu i Stockholm, Göteborg, Växjö, Gävle, Örebro och Vänersborg, så oavsett var du befinner dig i Sverige så finns vi här för att hjälpa dig att ta nästa steg i din karriär eller utbildning.

 

Kontakta oss för mer information eller för att boka en tid för mer information. Vi ser fram emot att hjälpa dig på din resa mot att hitta din plats på arbetsmarknaden eller inom studier.

 

Kontaktpersoner:

Maria Johansson

maria@sandheere.se

070-180 63 04

 

Sharif Abdullahi

sharif@sandheere.se

073-943 70 14