IMAGE

Arbetsgivare

Rätt matchning, starka resultat

 

Letar du efter den rätta kandidaten till ditt företag? Då har du kommit till rätt ställe. Hos oss på Sandheere är vi specialiserade på att hitta rätt matchning mellan kandidater och arbetsgivare. Vi är experter på att rusta upp individer och matcha dem med rätt arbetsplats och roll, och vi brinner för att hjälpa dig att hitta de mest lämpade kandidaterna för ditt företag.

 

Vår rekryteringsprocess är personlig och individanpassad. Vi arbetar med att identifiera dina specifika behov och krav, och använder oss av en noggrann och gedigen process för att matcha dig med kandidater som passar dina förväntningar och kriterier. Vi genomför också grundliga bakgrundskontroller för att säkerställa att våra kandidater är pålitliga och seriösa.

 

Utöver att hjälpa dig att hitta rätt kandidater kan vi också erbjuda dig möjligheter att annonsera jobb eller praktikplatser genom vårt nätverk. Vi har ett brett utbud av kandidater i olika branscher och med olika erfarenheter, och vi arbetar hårt för att skapa de bästa matchningarna mellan kandidater och arbetsgivare.

 

Våra värderingar

 

Våra värderingar är viktiga för oss, och vi arbetar alltid med integritet och ärlighet. Vi är transparenta i vår process och vi strävar efter att skapa hållbara och meningsfulla relationer med våra kunder. Vi vill inte bara hitta rätt kandidat för dig, utan också se till att de trivs på arbetsplatsen och kan fortsätta att utvecklas i sin roll.

 

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att hitta rätt kandidat för ditt företag och skapa en stark och framgångsrik arbetsplats.

Rusta och matcha

Behöver du stöd för att hitta jobb eller komma in på utbildning? Genom tjänsten Rusta och matcha får du det stöd du behöver av en dedikerad handlare. Genom handledaren får du individanpassat stöd med målet att du ska få jobb eller börja studera så fort som möjligt.

Läs mer

För Arbetsgivare

Är ni behov av kompetent personal? Vi hjälper till med en matchning av kandidater utifrån er kravspecifikationer. Vi hjälper till med att sätta upp intervjuer och möten med utvalda representanter. En kortare praktik kan vara aktuell innan beslut om anställning tas - vi hjälper till i den processen.

Läs mer